Get Adobe Flash player

Belépés

Fontos Linkek

kormanyportal

videkunkkincsei

hoi2

szechenyi2020 logo 161x56

hu-hr-logo

Magyar Államkincstár

Nemzeti Együttműködési Alap

Keresés a honlapon


Projekt címe:
Játszótér szabványosítása

Kedvezményezett neve: Egyházasharaszti Község Önkormányzata

Megvalósítás helyszíne: Egyházasharaszti

Célterület: Falumegújítás és fejlesztés

Elnyert támogatás: 3 986 000.- Ft

 

 

A község Baranya megye déli részén, Siklós és a horvát államhatár között helyezkedik el.

Egyházasharaszti a körzet székhelye; iskolával, óvodával, orvosi rendelővel, orvossal, védőnői szolgálattal rendelkezik.

2010-ben az önkormányzat sikeresen pályázott és valósította meg játszótér fejlesztését. A pályázat eredményeként egy színvonalas, biztonságos, mindenki által használható játszótér került kialakításra. A fejlesztés célja a községben található kikapcsolódási, sportolási lehetőségek kibővítése, a gyerekes családok számára közösségi színtér biztosítása, a település vonzerejének növelése volt. A kivitelezés során kettes hinta keretes ülőkével, kettes hinta lapos ülőkével, máré-vár (3 tornyú várrendszer), babaház belső bútorokkal, komplex csúszda, mérleghinta, rugós lovacska, lógós mérleghinta, homokozó, mászóháló, ülőegyensúlyozó, és pihenő garnitúra lett kihelyezve.

E látványos játszótéren úgy érezhetik magukat a gyerekek, mintha a biztonságot adó, szépre nevelő természetben töltenék a szabadidejüket. A pécsi faműves játékai évek múltán is változatlan szépségükben várják a meg-megújuló gyereksereget, hiszen munkái időt álló, kemény rönkfából készültek.  A játékok szinte mindegyike a Népi Iparművészeti Tanács által zsűrizett, ugyanakkor az EU-szabványoknak is mindenben megfelelő, tanúsított termékek.

2011 szeptemberében került átadásra az új játszótér és park, amely tökéletesen alkalmas játékra, sétára és közösségi programok megvalósítására.

Egyházasharaszt...
Egyházasharaszti Egyházasharaszti
Egyházasharaszt...
Egyházasharaszti Egyházasharaszti
Egyházasharaszt...
Egyházasharaszti Egyházasharaszti
Egyházasharaszt...
Egyházasharaszti Egyházasharaszti
Egyházasharaszt...
Egyházasharaszti Egyházasharaszti

 

Fontos információk

Legfrissebb híreink